Soutěž o nejoriginálnější look

Jak se blíží konec školního roku, je víc a víc cítit potřeba si také odpočinout od práce, odreagovat se, pobavit se. Proto se žákovský parlament rozhodl uspořádat pro všechny žáky školy soutěž o nejoriginálnější look a to originálně v pátek třináctého. V minulosti se soutěžilo o nejzajímavější účes, tak jsme to letos ještě rozšířili na celkový nápaditý vzhled.

Ráno si nejprve každá třída zvolila své dva třídní vítěze, kteří postoupili do celoškolního finále. O velké přestávce jsme se úplně všichni, to znamená 23 tříd a většina učitelů, sešli v hale na módní přehlídce. Ne každý je dost odvážný, aby se nebál předstoupit před zaplněnou sportovní halu a projít se po přehlídkovém molu před zraky stovek diváků, ale všichni finalisté od prvňáčků po deváťáky to za obrovského aplausu dokázali. A že se bylo na co dívat, co obdivovat! Fotografové měli za úkol všechny finalisty zvěčnit, protože z fotografií o týden později parlamenťáci vybírali ty nejlepší z nejlepších, kteří obdrželi diplomy a ceny.

Díky akci se po delší době znovu setkaly všechny třídy, skvěle jsme se pobavili a mohli jsme ocenit všechny ty, kteří se nebáli si ze sebe udělat legraci. Nebrat se příliš vážně je vlastnost, která se dětem v životě bude určitě hodit!

Ilona Kaplanová