Info pro zájemce o nedotované obědy

Strávníci, kteří mají zájem o odebírání obědů ze školní jídelny (jako cizí strávníci, nedotovaný oběd za 70 Kč, porce pro dospělé), musí na email jídelny jidelna@zspruhonice.cz napsat následující:

  • Jméno a příjmení,
  • Od kdy mají zájem obědy odebírat (z technických důvodů nejdříve od 16. 4. 2020).

Poté budou strávníkovi odeslány platební instrukce (bezhotovostní platby na účet). Je nutné poslat co nejdříve nějakou kreditní částku (např. 1 400 Kč na 20 obědů).

Až peníze obdržíme na účet, bude strávníkům zřízen systém objednávek přes internet (www.strava.cz), kde si mohou obědy PŘEDEM objednávat (pokud budou mít zájem o více obědů denně, je nutno napsat vždy předem tento požadavek na jidelna@zspruhonice.cz). Je nutné mít dostatečný kredit pro objednávání obědů. Vařit se ve školní jídelně bude pouze 1 druh jídla denně (1 hlavní jídlo a 1 polévka). Jídelníček bude na internetu zveřejněn vždy na další týden dopředu (v pondělí bude zveřejněn jídelníček na další týden).

Výdej obědů bude denně v pracovní dny od 16. 4. 2020 mezi 11.30 a 12.30 hod. na rampě u bočního vchodu do jídelny. Z bezpečnostních důvodů je nutné mít při odebírání obědů ochrannou roušku a udržovat odstup 2 metry od ostatních čekajících strávníků. U okénka nahlásíte své jméno a dostanete oběd (hlavní jídlo a polévka) v jednorázových obalech.

Strávníci, kteří chtějí odebrat oběd již 16. a 17. 4. 2020, musí napsat e-mail s požadovanými informacemi nejpozději do pátku 10. 4. 2020.

Děkujeme za spolupráci.

Jan Martinovský, vedoucí ŠJ a Ester Santolíková Štorková, ředitelka ZŠ