Informace k zájezdu do Rakouska

Odjezd

pondělí 13. ledna 2020, sraz v 9.30 hodin na parkovišti před obchodem Lidl Průhonice, odjezd cca v 9.45 hodin

Příjezd

sobota 18. 1. 2020 ve večerních hodinách tamtéž (cca mezi 22. a 23. hodinou)

Do pátku 10. ledna mi prosím pošlete na e-mailovou adresu ester.storkova@zspruhonice.cz číslo pasu nebo OP a zkontrolujte platnost.

V pondělí 13. ledna 2020 (u autobusu), pokud jste neodevzdali, je třeba odevzdat prohlášení o bezinfekčnosti a posudek o zdravotní způsobilosti dítěte.

Pas nebo OP a kartičku zdravotní pojišťovny je třeba mít u sebe v příručním zavazadle v autobuse.

Kapesné

Děti mají zajištěnou celodenní stravu i skipas, takže jim stačí drobné kapesné dle vašeho uvážení (okolo 30–50 euro). Potřebují také drobné (eura i koruny) na WC a občerstvení při cestě do Rakouska a zpět. Začínáme večeří.

Oblečení

Nezapomeňte na ručník (osušku), dostatek ponožek, náhradní rukavice, čepici a spodní termoprádlo, pevnou zimní obuv vhodnou na vycházky, přezůvky do chaty a pohodlné oblečení na „doma“.

Volný čas

Doporučuji vzít s sebou blok a psací potřeby, drobné hry, knihu apod.

Bezpečnost

Doporučuji používání ochranných prostředků (kvalitní rukavice, chrániče páteře apod.). Helmy jsou povinné pro snowboardisty i lyžaře!

Prosím proberte i vy s vašimi dětmi, že je nutné respektovat pravidla slušného a bezpečného chování po celou dobu pobytu včetně cesty, a že je bezpodmínečně nutné respektovat pokyny pedagogického dohledu i instruktorů. Věřím, že se nám pobyt vydaří a nebudeme muset řešit žádné zbytečné problémy.

 

Ester Santolíková Štorková

Prohlášení o bezinfekčnosti ke stažení ZDE.