Turnaj ve stolním tenisu

V úterý 5. listopadu 2019 se žáci naší školy zúčastnili okresního kola ve stolním tenisu ve sportovní hale v Dolních Břežanech.

Chlapci, ve složení Jakub Ondroušek, Jakub Hausman a Matěj Hausman, odehráli v základní skupině tři zápasy – s Dolními Břežany, Řevnicí a Roztoky. Bohužel se jim žádný z těchto tří zápasů nepodařilo vyhrát, takže ve skupině skončili na 4. místě. Ale později se ukázalo, že ve své základní skupině měli vítěze celého turnaje Dolní Břežany a druhý tým v celkovém pořadí, Roztoky. Následné semifinále bylo sice poměrně vyrovnané, ale ani protihráče z Rudné nedokázali naši chlapci porazit. V boji o konečné 7. místo však už byli zcela suverénní a tým z Třebotova jednoznačně porazili.

Dívky, ve složení Magdaléna Teplá a Kateřina Topinková, poměřily své síly s dívkami z Dolních Břežan, Řevnice, Roztok, Třebotova, Rudné a Černošic a odehrály tak sedm náročných utkání. Celkově skončily na 4. místě, tedy těsně před stupněm vítězů.

Všem chlapcům a dívkám gratuluji, děkuji za pěkné výkony při reprezentaci naší školy a přeji hodně úspěchů do dalších soutěží.

Ivana Doksanská