Florbalové turnaje žáků 2. stupně

V měsíci listopadu 2018 proběhly ve sportovním areálu Hamr v Braníku dva florbalové turnaje, do nichž se zapojily chlapecké týmy z 2. stupně naší školy.

První z nich se odehrál v úterý dne 20. listopadu 2018, kdy se žáci 6.–7. tříd zúčastnili okresního kola. Náš tým ve složení Jakub Ondroušek, Jiří Skopový, Alex Paták, Martin Zajíc, Adam Beránek, David Lepič, Kryštof Habart, Jiří Vachuda, Josef Kouba, Štěpán Bogač se umístili na 8. místě z celkového počtu 16 škol. Chlapci během celého turnaje podávali bojovný a soustředěný výkon, kterým nezaostávali za nejlepšími družstvy turnaje.

Druhý turnaj se odehrál o týden později, v úterý dne 27. listopadu 2018, kdy nás v okresním kole reprezentovali chlapci z 8.–9. tříd. Družstvo složené z Michala Noska, Vojtěcha Bernátka, Davida Hrdličky, Pavla Shnebergra, Maxima Klimenta, Denise Holého, Čenka Rejška, Jana Koclíře a Adama Lehovce se umístilo v základní skupině na třetím místě a celkově na místě desátém. Chlapcům patří velká pochvala nejen za celkový výkon ale i za bojovného ducha a to zvláště v posledním zápasu ve skupině, kdy už věděli, že ze skupiny postoupit nemohou a přesto hráli velmi aktivně a dokázali zvítězit o tři góly.

Všem zúčastněným žákům děkuji za vzornou reprezentaci naší školy a přeji jim mnoho úspěchů a štěstí do dalších sportovních akcí.

Martin Bukáček, vyučující Tv