Dvojí úspěch ve výtvarné soutěži

Jak jsme Vás již informovali začátkem měsíce listopadu, naši žáci se zúčastnili výtvarné soutěže na podporu Fondu ohrožených dětí Klokánek. A úspěch na sebe nenechal dlouho čekat!

Pořadatelé soutěže na dílech našich žáků ocenili originalitu, použitou techniku a pečlivé provedení. Vybrat ten nejlepší obrázek bylo zkrátka nemožné, proto ocenili všechny práce nejenom krásným diplomem, ale i maličkostí, která udělala našim výtvarníkům radost. Největším oceněním a odměnou byl ale pocit, že jsme pomohli dobré věci – obrázky svým využitím podpoří děti, které to potřebují.

A z FOD Klokánek máme ještě jednu krásnou zprávu. Minulý týden byl pokřtěn „Kalendář 2019 – Příběhy ohrožených dětí z Klokánků se šťastným koncem“. Máme velikou radost, že jeho součástí jsou i práce našich žáků z loňského roku, které si můžete prohlédnout níže. Zároveň jsou reprodukce obrázků k zakoupení v Galerii pro Klokánek.

Chcete-li i Vy podpořit dobrou věc, podívejte se na www.galerieproklokanek.cz a www.fod.cz/nase-cinnost/e-shop/kalendar-2018-1.

Gratuluji a děkuji všem oceněným dětem!

Veronika Schilders, učitelka výtvarné výchovy