Škola nanečisto

V měsíci květnu nabízíme přijatým dětem možnost se každý týden na hodinu stát školákem, vyzkoušet si nanečisto, jak to ve škole chodí. Děti se poznají se svou budoucí paní učitelkou i budoucími spolužáky. Projdou si školu, aby v září nenastupovaly do úplně neznámého prostředí, vyzkouší si práci v jednotlivých školních předmětech.

Termíny školy nanečisto: 3. května, 10. května, 17. května, 24. května 2017

Budeme se setkávat vždy ve středu od 16:00 do 17:00 hodin ve III. A, III. B a III. C třídě. Paní učitelky si děti převezmou v 16:00 hodin v šatně školy. Děti navštěvující MŠ Průhonice si paní učitelka převezme ve školce okolo 15:45 a odvede je do školy, kde si je rodiče převezmou až v 17:00. Dejte prosím dětem s sebou batůžek s přezůvkami a penálem se dvěma obyčejnými tužkami č. 1, pastelkami, gumou a ořezávátkem, případně pití.

Pozor, změna! Informační schůzka pro rodiče přijatých budoucích prvňáčků se bude konat ve škole v úterý  13. 6. 2017 od 17:00 hod. Zde se dozvíte, co všechno budou prvňáčci potřebovat v I. třídě, a dostanete informace k organizaci začátku školního roku.

Těšíme se na shledání s Vámi  a Vašimi dětmi!