Osmáci v JumpParku

Protože jsme strašně hodná třída, navrhl nám náš pan učitel Novotný, že se zase někam můžeme vydat. Tentokrát volba padla na pražský JumpPark, kam jsme vyrazili v pátek 16. 12. po vyučování.

Cesta na místo byla sice trochu delší, ale výsledek stál za tu námahu. Nejprve jsme se převlékli do sportovního oblečení, poté jsme se seznámili s pravidly a mohli jsme jít na to. V JumpParku se dají dělat různé věci, například volné skákání, aerobik, můžete si užít skupinovou zábavu nebo také teambuilding. Zábavné je také skákání do pěny, vybíjená nebo zóna určená pro basketbal. Myslím si, že většinu z nás (mě osobně také) nejvíce zaujalo skákání, respektive padání, do pěny.  Těžší už ale bylo dostat se z pěny ven, ale jelikož jsme hodní, jak jsem zmiňovala už na začátku, tak jsme si z pěny často pomáhali, ale někdy jsme se do ní i vzájemně shazovali.

Pan učitel s námi sice nehopsal, zato nás často fotil. Musím také říct, že fotky jsou dost unikátní, protože nás zachytil i ve chvílích, kdy si to člověk nejméně přál (ostatně některé fotky si můžete prohlédnout níže).

Celé naše hopsání trvalo hodinu a poslední, co jsme už úplně vyčerpaní udělali, byla společná fotografie v pěně. Poté již nastal čas na návrat domů. Moc jsme si akci užili a těšíme se zase na další.

A abych nezapomněla, panu učiteli moc děkujeme.

Anna Helclová, VIII. třída