Kandidátka – doplňovací volby do ŠR (opakovaná výzva)

V doplňovacích volbách zástupce zákonných zástupců nezletilých žáků, které se na základě opakované výzvy uskuteční v pátek 9. prosince 2016 v době od 7.45 do 16.00 hodin v recepci školy, je jedinou kandidátkou paní Jolana Jozová.

Zde je její krátké představení:

 Dobrý den,

jmenuji se Jolana Jozová. S manželem a dvěma dcerami žijeme v Dobřejovicích. Dcera Jolana letos nastoupila do I. C a ve škole i družině se jí moc líbí.

Vystudovala jsem střední školu ekonomického zaměření a dálkově bakalářský program zaměřený na komunikaci a pedagogiku. V průběhu studií jsem pracovala ve finanční instituci, kde jsem měla na starosti vedení lidí a nové projekty. V průběhu rodičovské dovolené jsme s přáteli v Dobřejovicích založili spolek, který již několik let organizuje společenské a sportovní aktivity v obci. V současné době pracujeme společně s manželem ve firmě, která dováží, vyrábí a prodává cyklistické zboží přímo v Dobřejovicích.

Ráda bych poznala chod školské rady do hloubky. Chtěla bych poskytnout radě pohled na projednávaná témata z pohledu rodiče, stejně tak pochopit regule, kterými se řídí zřizovatel i pedagogové.

Děkuji za vaši pozornost.

S pozdravem Jolana Jozová

jozova