Ohlédnutí za lyžařským výcvikem

V letošním školním roce se lyžařský výcvik naší školy odehrál opět v malebném prostředí rakouského Štýrska, v obci Hohentauern. Skupina šestnácti nadšených vyznavačů zimních sportů zde společně s paní ředitelkou Štorkovou strávila nezapomenutelných 6 dnů. Všichni si naplno užili sjezdovek zdejšího klidného areálu, které se prodírají lesními průseky s převýšením až 500 m.

A jaké jsou ohlasy účastníků na takřka týdenní pobyt v hohentauernském sedle, obklopeném majestátními dvoutisícovkami?

David Aron (9. tř.): „Na lyžařském výcvikovém kurzu se nám velice líbilo. Počasí bylo výborné a ubytování taktéž. Strava byla výtečná a to ráno, v poledne i večer. Děkujeme paní ředitelce i dalším dospělým, že to tam s námi vydrželi a také velmi ochotnému panu řidiči. Bylo to úžasné a doufám, že se dostavíme i příští rok.“

Markéta Čížková (9. tř.): „Na lyžařský výcvik jsem jela již potřetí a i letos to bylo opravdu super. Počasí se vyvedlo, sněhu bylo dost i strava byla dobrá. S paní ředitelkou to bylo opravdu fajn. Celé to bylo skvěle zorganizované a s jistotou mohu říct, že jsme si to všichni skvěle užili. Rozhodně bych tento zájezd doporučila ostatním! Byla bych velmi ráda, kdybych se mohla zúčastnit i příští rok.“

Anna Kumžáková (8. tř.): „Letošní lyžařský zájezd v Rakousku byl opět povedený. Byli jsme spokojeni nejen se sněhovými podmínkami, ale i s ubytováním, jídlem a přátelským přístupem našich instruktorů a paní zdravotnice. Nechyběla ani skvělá nálada. Už se těšíme na příští rok.

Dominika Pálová a Klára Ottová (7. tř.): „Jeli jsme do Rakouska na hory. Zájezd se nám moc líbil, jen nám bylo líto, že byl tak krátký. Moc jsme si ho všichni užili. Bylo hezky a dobře se jezdilo na sjezdovkách. Sice pořád sněžilo, ale aspoň byl sníh. Moc se nám tam líbilo. Pořádně jsme si zajezdili a bylo to fajn.

Mgr. Roman Navrátil