Představení kandidátů (doplňovací volby do školské rady)

Pořadí kandidátů je stanoveno dle abecedy.

Jolana Jozová

jozova

Dobrý den,

jmenuji se Jolana Jozová. S manželem a dvěma dcerami žijeme v Dobřejovicích. Dcera Jolana letos nastoupila do I. C a ve škole i družině se jí moc líbí.

Vystudovala jsem střední školu ekonomického zaměření a dálkově bakalářský program zaměřený na komunikaci a pedagogiku. V průběhu studií jsem pracovala ve finanční instituci, kde jsem měla na starosti vedení lidí a nové projekty. V průběhu rodičovské dovolené jsme s přáteli v Dobřejovicích založili spolek, který již několik let organizuje společenské a sportovní aktivity v obci. V současné době pracujeme společně s manželem ve firmě, která dováží, vyrábí a prodává cyklistické zboží přímo v Dobřejovicích.

Ráda bych poznala chod školské rady do hloubky. Chtěla bych poskytnout radě pohled na projednávaná témata z pohledu rodiče, stejně tak pochopit regule, kterými se řídí zřizovatel i pedagogové.

Děkuji za vaši pozornost.

S pozdravem Jolana Jozová


Marie Růžičková

ruzickova

Vážení rodiče, kolegyně maminky a kolegové tátové,

ráda bych se podílela na činnosti školské rady při základní škole v Průhonicích. Jsem připravena, svými pracovními zkušenostmi, empatií k problémům rodičů a dětí, nasazením a kontakty, přispět k ještě větší spokojenosti každého žáka a pracovníka naší školy, tedy i vaší dcery a vašeho syna.

Myslím, že vždy je prostor pro zlepšení, ale připomínky k fungování školy by se měly řešit otevřeně, s jasnými argumenty a především konstruktivně s cílem najít dobré řešení pro všechny.

Jsem maminkou 4 dětí, školáci jsou zde zatím jen 2 a ti mladší se už do školy moc těší! Založila jsem a již 17 let vedu školské zařízení Kroužky, které organizuje zájmové kroužky pro děti také v naší škole. Připravujeme otevření Základní umělecké školy v Průhonicích. Více o projektech, které iniciuji, se můžete dozvědět na www.krouzky.cz a www.zuspruhonice.cz.

Marie Růžičková

zakladatelka a generální ředitelka školského zařízení Kroužky 

oceněna ministerstvem školství medailí za mimořádné pedagogické zásluhy

vystudovala obor pedagogika volného času dětí, zaměření dramatická výchova na VOŠ a SPgŠ Litomyšl 

35 let, děti Eliška, Mareček, Mařenka, Teo, muž Marek a pes Bruno