Týden exkurzí (6. A)

16. 6. 2016

Část třídy se vydala na výlet do ZOO ve Dvoře Králové. Prohlédli jsme si zoologickou zahradu a také jsme projeli část, kde žijí africká zvířata volně. V průběhu prohlídky jsme se dozvěděli mnoho zajímavých informací o ZOO a o africké zvěři, která zde žije. Bylo velmi pěkné počasí, a tak jsme si celý den užili. Žáci využili svoje znalosti z přírodopisu a zeměpisu.

17. 6.  2016

Celá třída se vydala do kina Galaxie na český film o životě mladých lidí v Praze a o jejich koníčku – parkuru. Film byl pro šesťáky docela náročný na pochopení.

20. 6. 2016

V pondělí jsme se vypravili na vycházku do nového sportovního centra ve Zdiměřicích. Žáci si zahráli stolní tenis, tenis a fotbal. Největší úspěch však měly velké trampolíny. Nepřálo nám počasí, neboť téměř celé dopoledne pršelo. Vrátili jsme se unavení a mokří.

21. 6. 2016

V úterý jsme vyrazili na exkurzi podél Botiče, kde jsme pozorovali rozvodněný potok a užívali jsme si příjemné počasí bez deště. Ušli jsme více než 8 km a během vycházky jsme prozkoumali  okolí školy.

22. 6. 2016

Ve škole se uskutečnilo sportovní dopoledne pro žáky druhého stupně. Chlapci si zahráli fotbalový turnaj, ale tým nebyl v nejlepší formě. Děvčata alespoň povzbuzovala. Dopoledne rychle uběhlo.

Ing. Barbora Vošická, třídní učitelka